Dotazy na domácí práce z tohoto webu

Titulek: ClixBoom Vložil: Tom Datum: 06.08.2013

Dobrý den, pokud chcete jednoduše vydělávat na internetu, tak doporučuji ClixBoom, český projekt, který je ovšem rozšířen po celém světě!! Výplata už od 2 dolarů a to na běžný bankovní účet v čekých korunách ;-)))

https://www.clixboom.com/?ref=tomasvicik

Titulek: Re: ClixBoom Vložil: JAPP Datum: 07.10.2013

Dobrý den, děkuji, ale žádný další přivýdělek nepotřebuji, vydělávám s tím, co již mám.

Titulek: Peníze za email Vložil: Pavel Novek Datum: 08.04.2013

Dobrý den,
velice by mě zajímalo, zda jste z reklamní agentury, která provozuje PENÍZE ZA EMAIL dostala někdy zaplaceno? Já zde jsem také registrován. Již mám skoro 3 000 KČ a dle pokynů nejčastější otázky a odpovědi, které zní:

Jak a kdy mi částku vyplatíte?
Peníze vyplácíme po dovršení 1000Kč na bankovní účet nebo složenkou.

Kam zadám platební údaje?
Po dovršení limitu budete vyzváni emailem pro vyplňení bankovního účtu nebo adresy pro zaslání složenky.

Jenže, k tomu jsem nebyl nikdy vyzván. Dokonce jsem jim psal a žádná odpověď. Mám tam mnoho refů. Mě osobně již téměř vůbec nechodí od nich emaily s reklamou. cca po dvou měsících mi došel jedna reklama za korunu. Jinak mi to zastavili. Tak vysoké provize mám právě díky registrovaným, kterých není až tak málo. Na provizích mi to dělá více, než z vlastních kliků a reklam na mém emailu. JENŽE, NIKDO MĚ NEVYZVAL K ŽÁDNÉMU POKYNU UVÉST ÚDAJE, KAM MI MAJÍ ZASLAT MOJE PENÍZE.

Proto by mě velice zajímalo, zda Vám něco vyplatili a nebo ne. Je možné, že se moje výzva mezi jejich emaily ztratila. Ale, je také možné, že se jedná o podvod. Proto se ptát, ZDA JSTE OD NICH DOSTALA NĚJAKÉ PROVIZE.

Děkuji předem za odpověď. S pozdravem Novek

Titulek: Re: Peníze za email Vložil: JAPP Datum: 13.05.2013

Dobrý den,
konkrétně od této firmy jsem ještě peníze nedostala - v těchto systémech, co se zabývají rekl. emaily, nevybírám, dokud nemám max výdělek. Tento a podobné systémy mám jako tzv. na drobné, nezabere to moc času - není potřeba zvláštní péče. Projekty, které vydělávají zajímavé peníze, jsou pro mě jiné ,-) Takže ne, zatím nedostala, ale podle mě se neřiďte, ještě nemám takové výdělky, které jsou k tomu třeba. JAPP

Přidat nový příspěvek